A Free Boat idén is képviselteti magát a Balaton Boat Show-n szeptember 4 és 6-a között a Kenese Marina-Port kikötőben, ami a legnagyobb magyarországi vízen és vízparton rendezett hajós kiállítás.
A három napos kiállítás lényege, hogy a kedves érdeklődők a kiállított hajókkal és azok tervezőivel, megálmodóival közelebbről megismerkedjenek.

Idén cégünk az elektromos E-GO Party hajót állítja ki, amely ez év májusában kezdte 3. szezonját a balatonfüredi kikötőben charter hajóként. A katamarán Party hajó méretéből kifolyólag vízi sporteszköznek minősül, (6,95 m hosszú és 2,49 m széles) így a baráti társaságok és családosok kedvence, hiszen hajós jogosítvány nélkül is vezethető, 10+1 fő szállítására alkalmas.  A hajó a 21. századi trendeknek megfelelően elektromos hajtású, a tetején elhelyezett napelemek segítségével akár 10-11 órát is eltölthetünk a vizen zenét hallgatva, kezünkben hideg italainkkal, élvezve a Balaton utánozhatatlan hangulatát. A hajó hátulján egy nagyméretű fürdő platform is hozzájárul a felhőtlen kikapcsolódás élményéhez. Az itt elhelyezett felhajtható fürdőlétra kényelmessé és biztonságossá teszi a vízből való ki-és beszállást a felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

Kinek ajánljuk az eseményt?

  • Azonak akik számára fontos a fenntarthatóság, környezettudatosság és bíznak a gondos magyar tervezésben.
  • Azoknak akik érdeklődnek a hajózás, a Balaton és az újszerű szórakozások iránt, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki.
  • Azoknak akik szeretnének közelebbről megismerkedni velünk, a Free Boat márkával.
  • Azoknak akik ismernek minket, de még személyesen nem próbálták ki hajóinkat és akik szeretnének többet megtudni vagy egyedi igényeikről beszélgetni.

Jöjjön el a kiállításra, tekintse meg és próbálja ki az E-GO Party hajót. Reméljük, hogy jövőre, már Ön is a saját személyre szabott Free Boat hajójávál élvezi a balatoni napsütést.

Látogass el az esemény weboldalára; Ide